© 2019 by Be Louder - Female empowering images

Over Be Louder

"FOTOGRAFE GABRIELLE DE KOK SCHIET DE NIEUWE NORM VOOR VROUWEN IN DE MODERNE BEELD(POP)CULTUUR" 

 

"Gabrielle de Kok (Dordrecht, 1988) is een jonge fotografe die zich volledig heeft toegelegd op het empoweren van vrouwen in de hedendaagse beeldcultuur.

Omdat vrouwenbeelden in de media van grote invloed zijn op onze beeldvorming over de vrouw, is zij als (mode)fotografe, bewust bezig met de rol van vrouwen in de moderne beeld(pop)cultuur." © versdenkers.nl

 

Welk vrouwbeeld wordt er tegenwoordig neergezet, is dit representatief voor deze tijd? Ik vind van niet!

 

Ik onderzoek wat  er nodig is om het huidige vrouwbeeld te beïnvloeden en hoe  ik als maker mijn eigen ‘vrouwbeeld’ kan creëren.

De behoefte aan multidimensionale vrouwen in beeld is groot. Naast diversiteit in lichaamstype en huidskleur ontbreekt juist die multi-dimensie; de complexe uitersten die vrouwen ervaren. Een supervrouw laten zien met al haar krachten is goed, maar niet genoeg. Het is tijd om de vrouw opnieuw en vooral veelzijdig neer te zetten.


Met mijn foto’s beïnvloedt en verruim ik het vrouwbeeld van binnen uit. Door contradicties en complexiteit op een eerlijke en opvallende manier te tonen,  zet ik een vrouwbeeld neer dat zich richt op  acceptatie, complexiteit en de echtheid van de vrouw.

Bekijk mijn voorstel video en kom alles te weten over mij als fotograaf, mijn visie, missie en werkwijze voor Be Louder

Be Louder,  Gabrielle

Photo by By Joy Photography